Om TEMA

Kristina Rogers

Kristina-Rogers

  • Utdanning: Kvalifisert KPSGA Guide
  • Antall år som reiseleder: 20
  • Språk: Svensk, engelsk og kiswahili
  • Guider: Kenya og Tanzania
  • Annen kunnskap:Kryssordsekspert, men bare de vanskeligste er gode nok

Øst-Afrika er ikke bare der jeg jobber, men også der jeg har bodd de seneste 23 årene. Hjemme for meg er et hus i utkanten av Nairobi med aper og hunder i hagen.
 
Å være reiseleder her blir aldri ensformig siden naturen byr på nye unike opplevelser hver kan man reiser ut på safari.

Jeg elsker Øst-Afrika og det er et utrolig privilegum å få sjansen til å vise andre mennesker noe man selv er så lidenskapelig opptatt av.

Som viseformann i Kenya Professional Safari Guides Assiociation (KPSGA) må jeg også sørge for å få ny kunnskap hele tiden og det er alltid spennende å kunne fortelle om de siste forkningsresultatene for mine gjester.

Minnene fra mine safariturer er mange og varierte, men jeg husker best da vi var på teltsfari i Tanzania og bodde med fire løver på en klippe bare femti meter bort fra oss i Serengeti. De gikk og spankulerte forbi teltene innimellom, så på oss og rullet rundt i gresset som for å si at de godtok oss og ikke var farlige. Vi kjente oss veldig trykke i solskinnet på dagene, men tenk hvordan det var å gå ut på toalettet på natten!

 
XClose
 
XClose
Abonnér på TEMAs nyhetsbrev!

Den beste måten å holde seg oppdatert i TEMAs verden. Du får spennende reisenyheter, gode tilbud og inspirerende reiseskildringer fra fjerne himmelstrøk..

Det er bare å huke av og fylle inn din e-postadresse.


Du kan når som helst avslutte ditt abonnement via link i nyhetsbrevet.