Om TEMA

Annika Thorsson

Annika-Thorsson

  • Utdanning: Uppsala Universitet – U-landskunnskap, Statskunnskap, Religionsvitenskap, Internasjonale Relasjoner. Autorisert lokal guide til
  • Antall år som reiseleder: 15
  • Språk: Spansk og engelsk
  • Guider: Mexico
  • Annen kunnskap:

Jeg kom til Mexico for tretti år siden og det er favorittlandet mitt.Her finnes det forskjellige hav og trettién delstater – alle med sin historie, kultur og tradisjoner.

Alle delstatene har også sine egne arkeologiske områder og kolonisteder. Perlen i landet er allikevel det meksikanske folket – varme og smilende mennesker. I Mexico føler du deg så levende – du nyter livet i nuet.

Det er et privilegium å vise TEMA-gjestene Mexico, og alle blir berørt av møtet med landet. Alle de vakre fargene, duftene og lengselen etter å reise tilbake tar du med deg hjem igjen. Jeg inspirerer gjestene med å fortelle landets historie og samtidig flette inn hverdagen til dagens meksikanere.

Dette er noe vi TEMA-guider har felles og som gjestene våre setter pris på. Sammen opplever vi  møter med mennesker og det er flotte minner å ta med hjem.

 
XClose
 
XClose
Abonnér på TEMAs nyhetsbrev!

Den beste måten å holde seg oppdatert i TEMAs verden. Du får spennende reisenyheter, gode tilbud og inspirerende reiseskildringer fra fjerne himmelstrøk..

Det er bare å huke av og fylle inn din e-postadresse.


Du kan når som helst avslutte ditt abonnement via link i nyhetsbrevet.