Om TEMA

Jesper Brandt

Jesper-Brandt

  • Utdanning: Master i Geografi. Har også studert internasjonale utviklingsspørsmål
  • Antall år som reiseleder: 23
  • Språk: Skandinavisk, engelsk
  • Guider: Europa, Asia, Afrika, Sør- og Mellomamerika
  • Annen kunnskap: Jeg har evnen til å se kaotiske situasjoner fra utsiden og på den måten få en ro, tross stresset.

For tyve år siden hadde jeg et sabbatsår som student og spiste pølse en dag på torget i København. Mitt blikk gikk fra pølsekiosken og falt plutselig på Star Tours kontor på andre siden av torget.

Jeg sa til meg selv; hvorfor går du ikke inn dit og søker jobb? Som sagt så gjort, og to ukers senere var jeg i gang. Etter en tid med Star Tours startet jeg som reiseleder for TEMA, noen som er veldig vanedannende.

Det morsomme med min jobb er å formidle et annet land, å utvide vår horisont og forstå hvordan landet kan se ut bak fasaden og avisoverskriftene. Forhåpentligvis kan jeg gi en bakgrunnshistorie og sette landet i en sammenheng som er utrolig tidkrevende å komme frem til på egen hånd, uten TEMA.

Når vi for eksempel ser en ruinhaug kan jeg tolke plassen og beskrive hvilken betydning den hadde for landet. På denne måten får stedet et liv, som vi kanskje ikke hadde sett ved første øyekast.

For meg er det viktig med åpenhet og gjensidig respelt, derfor er det utrolig givende når vi lærer av hverandre på TEMAs reiser og vi alle kommer hjem med ny kunnskap.

 
XClose
 
XClose
Abonnér på TEMAs nyhetsbrev!

Den beste måten å holde seg oppdatert i TEMAs verden. Du får spennende reisenyheter, gode tilbud og inspirerende reiseskildringer fra fjerne himmelstrøk..

Det er bare å huke av og fylle inn din e-postadresse.


Du kan når som helst avslutte ditt abonnement via link i nyhetsbrevet.