Om TEMA

Marie Mårtensson

  • Utdanning: Biolog og Geolog
  • Antall år som reiseleder: 10
  • Språk: Svensk, engelsk, spansk, fransk og litt tysk
  • Guider: Fotturer i Provence, Samos, Spania og Cuba
  • Annen kunnskap: Bake kaker

Selv den dag i dag er det herlig å stå opp på morgenen med TEMA, jeg som ellers avskyr tidlige morgener. En venn anbefalte meg å søke jobb hos TEMA, hun syntes jeg hadde en bra kombinasjon av turisme og natur. Det var ti år siden.

Min utfordring er å formidle en ekstra dimensjon til deg som gjest. Naturen byr alltid på nye opplevelser, man blir aldri lei da det alltid er nye ting å oppdage. På en reise med TEMA legger alle i gruppen merke til forskjellige ting noe som gjør at jeg alltid lærer meg noe nytt. TEMAs gjester er fantastiske; kunnskapsrike og ofte bereiste, det gir en spesiell og positiv dynamikk når vi lærer hverandre å kjenne. Jeg elsker når alle åpner seg  og blir kjent med hverandre i løpet av reisens gang.

På mange måter er det en snarvei å reise med TEMA, du kommer rett til godbitene og slipper omveier. En gang var vi i Sør-Frankrike og havnet nær en foringsplass for gåsegribb.  De var mange og kom virkelig nære oss med sine tremeters vingespenn. På hver reise liker jeg å spise på de små private spisestedene i besøker, der middagen er tilberedt på ekte vis.

Når jeg ikke er ute og reiser med TEMA reiser jeg gjerne til Karibien sammen med min datter. Der danser vi og drikker nytraktet kaffe i solen.

 
XClose
 
XClose
Abonnér på TEMAs nyhetsbrev!

Den beste måten å holde seg oppdatert i TEMAs verden. Du får spennende reisenyheter, gode tilbud og inspirerende reiseskildringer fra fjerne himmelstrøk..

Det er bare å huke av og fylle inn din e-postadresse.


Du kan når som helst avslutte ditt abonnement via link i nyhetsbrevet.