Om TEMA

Lotta Bauer

Lotta-Bauer

  • Utdanning: Utdannet viltvokter i Sør-Afrika
  • Antall år som reiseleder: 8
  • Språk: Svensk, Engelsk
  • Guider: Kenya, Tanzania, Canada, Kreta
  • Annen kunnskap: Utdannet modist

Jeg bor i et fint og lite hus ved havet utenfor Mombasa, Kenya.Tiden går og dette har vært hjemmet mitt de seneste 10 årene. 

Jeg elsker å være utendørs, i naturen, ved havet, i skogen, i savannen, på fjellet eller bare ligge i hengekøyen i hagen. Når jeg ikke jobber, så reiser jeg på min «egen» safari, både på land og til havs. Hval- og delfinsafari er fantastisk, akkurat som løve- og elefantsafari. 

Jeg liker også å fiske… havfiske. Vi merker fisken og slipper dem fri «tag and release». Jeg vier også store deler av tiden til hundene mine, vi lærer oss stadig nye triks.

Det er vanskelig å si hvilket minne om TEMA som er det morsomste, enhver safari er et eventyr.

Jeg har vært heldig på safariene og opplevd mye. Det som kanskje er mest spesielt er å få være der når dyrene bli født. Å se disse små dyrene komme seg på bena og starte et nytt liv ute på savannen, kan ikke beskrives. Thomson gaseller, zebra og gnu (som reiser seg etter to minutter).

Jeg har vært heldig og fått overvære en fødsel av en flodhest. Helt fanatastisk. Hest er kanskje ikke det rette ordet, mer en liten rosa gris. 

Det mest spennende var kanskje da jeg hadde et løvepar på bryllupsreise ved siden av teltet mitt… Hverken de eller jeg sov den natten..

I Canada er det å se knølhval, spekkhoggere og svartbjørn i naturlige omgivelser svært spesielt. Men mine favoritter er sjøløver, jeg bare elsker sangen deres.  

 
XClose
 
XClose
Abonnér på TEMAs nyhetsbrev!

Den beste måten å holde seg oppdatert i TEMAs verden. Du får spennende reisenyheter, gode tilbud og inspirerende reiseskildringer fra fjerne himmelstrøk..

Det er bare å huke av og fylle inn din e-postadresse.


Du kan når som helst avslutte ditt abonnement via link i nyhetsbrevet.