Om TEMA

Helena Glykos

  • Utdanning: Den greska statlige guideskolen
  • Antall år som reiseleder: 25
  • Språk: Norsk, gresk, engelsk, italiensk og litt spansk
  • Guider: Hellas
  • Annen kunnskap: Jeg er flink til å dekorere, og kan mye om menneskets psykologi

Mitt liv var bestemt for meg, og det bestemte at jeg skulle bli reiseleder. Mine foreldre og min søster var reiseledere for TEMA, og jeg er født inn i en TEMA-familie. 

Nå er min jobb min hobby, jeg bor på Athens Riviera og elsker alle stedene jeg får mulighet til å presentere for TEMAs gjester.

Du må som gjest filtrere det jeg sier; jeg har sterke meninger, akkurat som alle andre grekere, og vever inn det personlige i mine fortellinger. Du kommer til å kunne se min greske sjel i mine øyne. Forhåpentligvis vil du også lære det litt gresk underveis, da vi ofte spiser på restauranter der bare grekerne går til.

For meg er Hellas paradiset. Her lever vi sammen i tre generasjoner og hjelper hverandre når det er krise. Vi deler både glede og sorg med så mange som mulig. Vi tror, derfor klarer vi oss, og takket være solen er vi optimister. Vi har sterke meninger, er vi tre rundt et bord, har vi fem ulike meninger!

Jeg er pausonist. Når jeg ikek jobber, pauser jeg. Først intensivt arbeid, deretter sitter jeg og slapper av. For meg er helse og kjærlighet viktig. Alt annet kan bare være.

 
XClose
 
XClose
Abonnér på TEMAs nyhetsbrev!

Den beste måten å holde seg oppdatert i TEMAs verden. Du får spennende reisenyheter, gode tilbud og inspirerende reiseskildringer fra fjerne himmelstrøk..

Det er bare å huke av og fylle inn din e-postadresse.


Du kan når som helst avslutte ditt abonnement via link i nyhetsbrevet.